Élvonalbeli sportcsarnok Komlón

Baranya

Nem csak a csapat, a körülmények is első osztályúak lesznek ősztől a komlói sportcsarnokban.

Közlemény:

A hazai élvonalba feljutott kézilabdázók ugyanis megszépült épületben fogadhatják ellenfeleiket.

A Komlón már hagyományosnak tekinthető együttműködéssel és összefogással tették rendbe az elmúlt hónapokban a városi sportcsarnok belső terét. Az élvonalba frissen feljutott Komlói Bányász férfi kézilabdázóinak és a magyar bajnok PINKK női kosárlabda-csapatának is otthont adó létesítmény renoválását még a bajnokságok téli szünetében kezdték el, és csak a napokban fejezték be teljesen.

A munkálatok során újrafestették a teljes belső teret, méghozzá nem csak a falakat, hanem valamennyi ajtót és ablakot is. Megújult emellett a néző- és küzdőtér acélszerkezete is. A teljes építkezést komlóiak végezték: a szurkolók ősszel a Start közmunkaprogramban részt vevő helybéli szakembereknek mondhatnak köszönetet a megszépült létesítményért.

– A Start-programra épülő kivitelezési konstrukciónak köszönhetően a felújítás terhei minimálisak voltak, csupán a nagyjából kétmillió forintnyi anyagköltséget kellett állnia az önkormányzatnak. – mondta el Polics József polgármester. – A legjobbkor sikerült befejezni a munkát, hiszen már alig egy hónap van hátra a Bányász első hazai meccséig, amelyen az Európa élvonalába tartozó Szegedet fogadják. Várhatóan telt ház előtt, úgyhogy remélem, nem csak a körülmények, a hangulat is élvonalbeli lesz a komlói csarnokban!