11 nap a határidőig

Gazdaság

Január végéig kell befizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét.

2014. január 31-e a 2013. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének befizetési határideje. A fizetési értesítő a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) honlapjának bevallási felületén érhető el.

A felügyeleti díj második részletét a hivatal 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára kell utalni. Az utalás közlemény rovatában mindenképp fel kell tűntetni az aktuális bizonylatszámot, és a bevalló adószámát, vagy adóazonosító jelét. A fizetési értesítő a NÉBIH honlapjának bevallási felületén érhető el.

A NÉBIH kéri ügyfeleit, hogy erre a számlaszámra kizárólag az élelmiszerlánc-felügyeleti díj kötelezettségüket teljesítsék. Igazgatási szolgáltatási díjakat (például húsvizsgálati díj, kisparcellás fajtakísérleti díj, laborvizsgálati díj stb.) a továbbiakban is a hivatal főszámlájára kell utalni.

A 2014. évi felügyeleti díj bevallás elkészítésére várhatóan április 1-jétől nyílik lehetőség. Ezen időpontig kizárólag az előző évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallások esetleges pótlását tehetik meg az online rendszerben.

A NÉBIH felügyeleti díj ügyfélszolgálata munkanapokon, hivatali ügyintézési időben a már ismert elérhetőségeken áll ügyfelei rendelkezésére:

Telefon: 06-1/336-9024,

E-mail: felugyeletidij@nebih.gov.hu

Web: http://www.nebih.gov.hu/aktualitasok/felir