Ismét nyertek a kozármislenyi kézilabdázók

Sport

A Kozármisleny SE védekezése ugyan sehogy sem akart összeállni, de a támadójátékuk olajozottan működött, ennek köszönhetően a felnőtt csapat legyőzte a Szombathelyi Haladást az NBI/B-ben.

Nyerni kellett a kozármislenyieknek, és a legfontosabb az, hogy sikerült is megszerezniük a két pontot. Talán nem így képzelte a szakmai stáb és a játékosok sem a Szombathelyi Haladás elleni meccset, senki sem számított több mint harminc kapott gólra, de szerencsére a gyengébb, szellősebb védekezést hatékony támadójátékkal tudták ellensúlyozni a házigazdák. Palotás csak úgy szórta a gólokat, tizenháromszor talált be, de Hosszu is eredményes volt, hét gólt ő is szerzett a találkozón.

Ez a meccs sem a védelmekről lesz híres, de nagyjából erre is számítottam – értékelt a Kozármisleny SE vezetőedzője, Kovács Tamás. – Ellenfelünk kiválóan alkalmazkodott a játékvezetéshez, amihez nekünk sajnos nem sikerült. A beálló körüli játékot nem tudtuk megoldani, így sok könnyű gólt kaptunk. Ugyanakkor támadásokban rendre jó megoldásokat tudtunk találni. Halász, Spán, Palotás kiválóan oldotta meg a támadójátékot, így végül, ha nehezebben is, de megérdemelten hoztuk a két pontot. Jövő hétre becsülettel felkészülünk, meglepetést szeretnénk szerezni.

Kozármisleny–Szombathelyi Haladás 39-33 (20-16)

Felnőtt NB I. B, Nyugati csoport. Kozármisleny: Vig – Hosszu 7, Szemmelrock 1, Spán 3, Ragoncsa 3, Palotás 13, Schäffer 3. Csere: Radochay (kapus), Gadányi (kapus), Halász 4, Tóth T. 4, Fekete 1, Pukler, Vadász, Szöllősi, Rideg. Vezetőedző: Kovács Tamás.