ponyvas-teherauto-berles_pic1

Vállalkozás és szállítás? Így segíthet a ponyvás teherautó bérlés  

Ezért jó döntés a ponyvás teherautó bérlés  

A személyautók bérlési lehetősége senki számára sem idegen. Még nagyobb szükség van jó bérlési lehetőségekre azonban, amikor az ember vállalkozást indít, és valahogy meg kell oldani a kiszállítást vagy az alapanyagok beszerzését. Ezek futárszolgálatos szállítása sokszor irreálisan drága, ami rosszat tenni az üzletnek, míg máskor egyszerűen csak nincs lehetősége az embernek erre az opcióra. Ilyenkor jöhet segítségként a ponyvás teherautó bérlés, vagy egyáltalán személyautók, nagyobb járművek, teherautók vagy munkagépek kölcsönzése.   

Kinek hogyan segíthet a ponyvás teherautó bérlés? 

Számos oka van annak, hogyha valaki ponyvás teherautó bérlésre szeretné rászánni magát. Magánszemélyként is meglehet a maga oka az embernek, költözéshez remek opciót jelent, esetleg bútorok szállításához lehet jó megoldás. A különböző teherautók és nagyobb gépek különböző feladatokat láthatnak el alkalmi szinten az ember életében. Így például hasonló módon szállítunk állatokat vásárra vagy eladás céljából, platós autóval fát hozhatunk haza vagy vihetünk eladásra a saját erdőnkből. A ponyvás teherautó bérlés is megoldásképp szolgálhat a mindennapok felmerülő különleges szállítási igényekre. Jó döntés, mert így nem kell profi segítséget hívnunk, a fa vásárlása esetén nincs szükség a szállítási díj megfizetésére, és egynapi bérléssel több fordulóval akár egy egész télre elég fát is el tudunk szállítani. A költözés is hosszas folyamat, ahol ha nagy a család pakolásra kész emberekkel, akkor a költöztető cégek igénybevétele tulajdonképpen pénzkidobás lenne. Az embernek csak a szállító járművet nehezebb feladat megoldania. Ebben pedig segítségünkre lehet a ponyvás teherautó bérlés.  

ponyvas-teherauto-berles_pic2

Vállalkozóként még inkább hatalmas szükség van a ponyvás teherautó bérlésre. Nagyobb készleteket szállít szinte minden üzlet, nem is beszélve az alapanyagok beszerzéséről. Ilyenkor jó lenne a saját teherautó, amit azonban nem mindenki engedhet meg magának, hiszen egy vállalkozás fenntartása nagyobb összegeket jelent. Főleg az első néhány év rizikós, ilyenkor még tartós profitot termelni nagyon nehéz feladat, és általában nem engedheti meg magának a cég, hogy még egy teherautóba is befektessen. Még ha az anyagiakkal nincs is gond egyébként, akkor sem ajánlatos a vásárlásba vetni magunkat, hiszen ilyenkor az üzlet még nem vetette meg a lábát, és ha véletlenül profilt kell váltani, teljesen feladni az ötletet, az ember nyakán csak nyűg egy teherautó. A kölcsönzés esetében ilyen gondja nincs az embernek, hiszen a jármű akármikor visszavihető.  

Ilyen előnyökkel jár a ponyvás teherautó bérlés 

A ponyvás teherautó bérlés számos előnnyel bír. Vállalkozóként is megfontolandó a döntés, hiszen számos olyan helyzet van, hogy az ember jobban kijön anyagilag, hogyha nem vásárol saját járművet. Nagy előnye, hogy mindig ott van számunkra, napi hosszú nyitvatartással és többfajta jármű bérlési lehetőségével. A legjobb benne tényleg az, hogy bátran tudunk válogatni a különböző lehetőségek között. Felesleges egy kisebb adag szállítmányért hatalmas teherautóval menni, csak pazarolnánk az üzemanyagot, szennyeznénk a környezetet, amit mindenki próbál azért elkerülni. A kisebb járműnél is hasonló a probléma, hogyha többször is fordulni kell, mert nem elég nagy a raktér, akkor megint az üzemanyagot pazaroljuk, emellett még a saját időnkből is rosszabbul jövünk ki, és összességében több munkának érződik az egész folyamat. Hogyha az ember ponyvás teherautó bérléssel oldja meg a feladatot, mindig kiválaszthatja a megfelelő raktér nagyságával rendelkező teherautót, aminek a segítségével sokkal könnyebb lesz összességében a szállítás és persze nem is pazarolunk üzemanyagot, költséget és még a környezetet sem szennyezzük jobban, mint muszáj. 

ponyvas-teherauto-berles_pic3

Hogy működik a ponyvás teherautó bérlés?

Maga a bérlési folyamat igen egyszerű, már csak emiatt is ajánlani tudom. Csak kinézzük a számunkra szimpatikus és megfelelő modellt. Hogyha egy olyan profi céget választunk a fővárosban, mint mondjuk a Határautó, akkor egyenesen a honlapon látunk minden árat, képet a járműről, és a legfontosabb információk is fel vannak itt sorolva. Hogyha a jármű megvan, már csak le kell foglalnunk, ami szintén nem nehéz feladat, csak egy telefonhívásnyi idő. Azt is láthatjuk a honlapon, hogy a különböző bérlési időtartamhoz milyen bérleti díjak járulnak, amik kisebb-nagyobb mértékben eltérhetnek az egyszerű napi ártól. Érdemes tehát erre a kérdésre odafigyelni. Hogyha pedig elérkezett a bérlés napja, meg kell kötni a szerződést, ehhez szükség lesz a vállalkozás legfontosabb irataira, és persze a leendő vezetőnek is az okmányaira, a megfelelő kategóriát tartalmazó vezetői engedélyre, úgyhogy ezekkel még érdemes számolni, azonban néhány percnél hosszabb időt nem fog igénybe venni a teljes folyamat. Érdemes tehát beleölni az időt és az energiát a bérlésbe még akkor is, hogyha korábban inkább a saját jármű mellett voksoltunk volna a ponyvás teherautó bérlés helyett.

About the author