IVECO-S-way_pic3

Semmiért nem cserélném le az IVECO S-way-t

Ilyen egy IVECO S-way felhasználói szemmel

Ma már egyre kényelmesebbek a járművek, és ez alól nem kivételek a munkagépek és teherautók sem. Így nehéz is választani, hogy melyiket is érdemes igazán megvásárolni, úgyhogy lassan már inkább személyi ízlés, márkahűség vagy egy-egy apró részlet a döntő. Az IVECO S-way is az egyik kiváló haszongépjármű, amit bárki szívesen vásárolna. Most kis áttekintést adnék róla felhasználói szemmel, kiemelve előnyeit és hogy miért lehet előnyös éppen ezt a modellt választani. 

IVECO-S-way_pic3

Néhány általános tény az IVECO S-way-ről

Az IVECO S-way egy minden tekintetben felhasználói igényekre szabott jármű. Ez már a vezetőfülkén is meglátszik, amely nem csak kényelmes, számos tárolófelülettel rendelkező, de korszerű is, és számos kényelmi extrával rendelkezik. A vezetés maga is könnyebb és hatékonyabb lett, az ezer felé figyelve vezetés már a múlté vele. 

Csatlakozási lehetőségeit tekintve is kiváló modell, így számos feladat ellátására képes. Nem mellesleg pedig az IVECO szállítóeszköze és munkagépe, így csakis a legjobb és legkorszerűbb, környezetbarát berendezésekkel és lehetőségekkel rendelkezik. Üzemanyag-felhasználása hasonló modellekétől akár 4%-kal is jobb lehet, persze vezetési szokásoktól is függően. Viszont maga a gép mind alkatrészeiben, mind pedig áramvonalas kialakításában a teljesítmény maximalizálására alkalmas. További részletes információk pedig elérhetők a honlapon: https://etv-truck.hu/products/iveco-s-way/

A vezetői kényelem az IVECO S-way esetében

Nem győzöm mindig hangsúlyozni, hogy a vezetői kényelemnek mekkora szerepe is van egy jármű esetében. Gondoljunk csak bele, ha egyszer beindul a munka, az ember jó esetben heti hat napot legalább nyolc, de inkább tíz órában itt tölt, így a tárolási, vezetési és pihenési kényelemnek mind teljesülnie kell. 

Éppen ezért nem is a vezetőfülke bemutatásával kezdeném, hanem az IVECO S-way hálófülkéjével, ami engem igazán megfogott. Régi modellekben még nem igazán adtak ebből a szempontból a kényelemre. A kamionos szénán is elalszik, tartotta a mondás, de nem véletlenül volt minden kamionos olyan mogorva és kellemetlen alak, hiszen alig tudott néhány percet aludni, ha egy órára lepihent. Ma már szerencsére más a helyzet, az ember könnyen álomba szenderül ezeken a helyeken, amelyek kényelmesek és biztonságosak. Az IVECO S-way-ben található egy felső ágy és egy központi ágy is ülésmagasságban. A fülkében találhatók kényelmes rakodórekeszek, ide bőven elfér, ami az alváshoz kell. Magazinok, könyvek, víz, a telefon és még sorolhatnám. Egy kisebb hátizsák tartalmát kényelmesen kipakolhatjuk ide. Az ágyrész alatt többfajta hűtőrekesz is található, tehát nem csak megtalálható a járműben a hűtési lehetőség, de egyenesen az ágyból elér az ember mindent, ha éhes vagy szomjas lenne. 

A vezetőfülkét legalább ennyire a kényelmes kihasználtság jellemzi. Mondhatni, minden kéznél van, ugyanakkor mégsem zsúfolt a fülke, hanem a tágas szabadság érzetét biztosítja a vezető számára. A tetőrekeszek könnyen elérhetők, ahogy tárolófüleleteket is bőven találunk. Az utasülés pedig elfordítható, így a kommunikáció is könnyebbé válik a teljes utazó társaság számára. 

Maga a vezetés is egyszerűbbé vált. A kormánykerékre került számos funkció nyomógombja, úgyhogy még kevésbé kell levennie a vezetőnek a tekintetét az útról. Természetesen fejlett a hőmérsékleti beállítások lehetősége is,egyaránt többfajta fűtési, hűtési és szellőztetési funkció is be van építve. 

Ma már a telefon használata sem lehetetlen vezetés közben biztonságosan. A mobilunk képernyőjét kivetíthetjük a kormány mellett található monitorra, így a hívások fogadása, indítása és a zenelejátszás is egyszerűbbé és gyorsabbá válik. 

Hogy a vezetés még könnyebb legyen, még azt is meg kell jegyeznem, hogy a fény- és esőérzékelők automatikusan működnek, így mindig a legjobb kilátást biztosítják adott időjárási helyzethez mérten. Éjszaka pedig hangulatos tompított világítással láthatjuk el a fülkét, így egyaránt látunk mindent jól a kocsin belül és azon kívül is az IVECO S-way-ben. 

IVECO-S-way_pic2

Az IVECO S-way sokoldalúsága

Az IVECO S-way persze csatlakozási lehetőségeit tekintve is kiemelkedő a modellek között. Egyaránt alkalmazható ponyvás kocsiként, teherautóként, munkagépként építkezéseken. Gyakorlatilag a legtöbb feladatot ellátni képes járműről van itt szó. Így az ember munkavállalási képessége is igen széles körben mozog, akármikor találni fog állást és projekteket magának. Akár a teljes karrierünket is építhetjük egyetlen jármű köré, akkor is jól fogunk keresni egész életünkben. Minden tekintetben kiváló járművel van dolgunk munkavállalás tekintetében. Magas teherbírása miatt a legtöbb rakománnyal képes megbirkózni, alváza sok fajta és nehéz szállítmányt elbírni képes. Terepmunkához is tökéletesen megfelel, felkészülten áll a göröngyös utakhoz éppúgy, mint a feltúrt sáros építési területekhez, dombokhoz, emelkedőkhöz és lejtőkhöz. Felhasználói szempontból az egyik legjobb lehetőséget kínálja, amit csak az ember elvárhat egy haszongépjárműtől, úgyhogy mindenképpen érdemes az IVECO S-way-jel jobban megismerkedni. 

About the author