Új Guess szemüvegem van!

Miért pont a Guess szemüveg?

Ez egy igen egyszerű kérdés a számomra. A Guess márka mostanában az egyik legmenőbb, amit a piacon kapni lehet. Persze nem Gucci, azonban sokkal több ember számára elérhető. Hogyha egyetlen tökéletes márkát kellene mondanom, az mindenképpen a Guess lenne. Egy Guess szemüveg azt hiszem, éppen nekem való volt. Gondoljunk csak bele, mint fiatal vállalkozó vagy akár idősebb sikeres, de azért nem amerikai milliárdos középkorú, hogyan akarunk kinézni? Egy letisztult, menő, laza látszatot akarunk nyújtani, mint aki tudja mit akar. Egy jó szemüveg létszükséglet ebben az esetben. Hiszen éppen az arunk közepén helyezkedik el, ahol mindenki láthatja. Egy nem megfelelően megválasztott szemüveg akár el is riszthatja a vevőinket, befektetőinket. Ezt nem engedhetjük meg, ugye? Hogyha jó benyomást szeretnénk tenni a másikra, akkor bizony azért tennünk is kell. Ma már nem elég, hogyha valaki tiszta és ápolt, ennél egy kicsit többet kell tennie. Egy konzervatív, de laza kinézet bárki számára megnyerő lehet. A szemüvegkeret kiválasztását is jól gondoljuk át, de az, hogy jól álljon az arcunkon az adott darab, csak az egyik tényezője a megnyerésnek. A másik természetesen a márka. Egy jó márkájú darab nagyot dobhat a magabiztosságunkon. Természetesen, válaszhatunk úgymond „márka nélküli” darabot is, de mégis miért tennénk? Hiszen alig van árbeli különbség, és ha valaki egy Guess szemüveggel az orrára biggyesztve jelenik meg a társaságban, az biztos jó benyomást kell.

A Guess szemüveg, ami a ruhatárba illik

Bevallom, én már régóta a márka rajongója vagyok. Gyerekkorom óta odáig voltam a táskákért, amiken a logót láttam, egyszerűen esztétikailag szépnek találom őket. Nem szeretem azokat az embereket, akik azért vásárolnak pusztán egy márkát, mert híres és „menőnek” akarnak tűnni. Szerintem mindenkinek valami olyat érdemes vásárolnia, ami saját magának is tetszik és örömöt hoz a megvásárlása. Én teljesen odáig vagyok a Guess szemüvegekért, táskákért és cipőkért is. Persze, nem minden darab tetszik nekem sem, de nyilván csak azt veszem meg, ami a kedvemre való. De valljuk be, egy Guess szemüveg nem csak jól néz ki, nem csak egy márka, hanem mind a kettő. Gondoljunk csak bele, a szemüveg viselése egy kicsit alá tudja ásni az önbizalmunkat. Pápaszemes, duplaszemű, sok csúfolódást hallottunk már a tévében, könyvekben, vagy akár tapasztaltuk azt a saját bőrünkön is. Gyerekként nem volt kellemes élmény, de felnőttként is hatással lehet a mindennapi életünkre. Nőként főleg egy hátrány tud lenni a szemüveg viselése, hiszen úgy nehezebb kihangsúlyozni az egyébként akár tökéletesre kifestett szemünket, ami a legszebb rajtunk. Igen ám, de a jó szemüveg öltöztet, és nem elvesz valamit a kinézetünkből. Nekem ezért fontos, hogy egy márkás darab legyen rajtam. Mert persze járhatnék egy akármilyen szemüvegben is, csak álljon jól, na de egy Guess szemüveg nagyon sokat tud javítani az ember közérzetén. Amióta csak ezt a márkát hordom, büszkén, kihúzott háttal viselem a szemüvegem, pedig lehet egyébként elpirulnék, ha valaki a szemembe nézne.

A tökéletes Guess szemüveg

Egy jó márka már a tökéletes szemüveget jelentené? Természetesen nem. Nem venném meg én sem akármelyik Guess szemüveg típust pusztán a márka miatt. Azonban a mai világban már mindenből találhatunk olyat, ami éppen nekünk való. Fontos ugyanis a megfelelő arcformához a megfelelő szemüveget választani, legyen szó Guess szemüvegről vagy bármi egyébről. Milyen a tökéletes szemüveg? Mindenkinek más. Először is, gondoljuk át, mit szeretnénk. Másoknak kés alá kéne feküdnie, hogy változtassanak a vonásaikon, nekünk pedig itt a lehetőség egy kicsit újítani, hogyha nem kedveljük annyira az arcformánkat. Túl széles? Túl szögletes? Túl kerek? Egy megfelelően megválasztott szemüveggel ezeket kissé lágyítani tudjuk. Ha azonban éppen arra vagyunk büszkék, ahogyan most nézünk ki, akkor ezt kihangsúlyozni is tudjuk vele.

Hol találhatunk Guess szemüveget?

A Guess szemüveghez már könnyedén hozzájuthatunk az interneten is, amely nagy előny. Csak kiválasztjuk a számunkra megfelelőnek vélt keretet, beállítjuk a megfelelő dioptriát és rendelhetünk is. Ha ez az első szemüvegünk lesz, mindenképpen el kell látogatnunk az optikushoz is, hogy megállapítsa, milyen mértékű a szemünk romlása. Ez azonban nem jelenti azt, hogy rögtön tőle is kell választanunk szemüveget, hiszen az optikusoknál csak egy bizonyos darabszámú készlet van, ahol nem biztos, hogy megtaláljuk éppen azt, ami a számunkra ideális lenne. Az interneten a választék ennél sokkal szélesebb, ráadásul olcsóbban is juthatunk hozzá a szemüvegünkhöz összességében.

Ne hagyjuk magunkat a csőbe húzni, itt egy remek összeállítás arról, hogy mennyibe is kerül egy új szemüveg. Érdemesebb egyébként márkás darabot választani már csak azért is, mert azok feltételezhetően sokkal tovább fogják bírni, mint a többi társuk.

About the author